Op ons kan je bouwen!

Als aannemer in de woningbouw is Bouw-Advies gespecialiseerd in het bouwen van sleutel-op-de-deurwoningen en BEN-woningen, en biedt uitstekende service tegen scherpe bouw prijzen.

Wat doen we?

k
Huissleutel

Sleutel-op-de-deur woningen

Bouw-Advies verzorgt de bouw van jouw woning tot in de kleinste details. Want dat is volgens ons de essentie van de sleutel-op-de-deurformule. Wij behartigen de volledige bouw van jouw huis en leveren het volledig afgewerkt op.

l
Meisje op schommel

Energiezuinige woningen

Lage-energie, passief of BEN? Bij Bouw-Advies mag je zeker zijn van een betaalbare energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het realiseren van BEN-woningen in alle bouwstijlen.

wind
Ruwbouw - winddicht

Ruwbouw - winddicht

Een casco-woning is de droom van elke handige doe-het-zelver. Je wint trouwens twee keer met de aankoop van een casco-woning. Ten eerste ben je er bij Bouw-Advies zeker van dat de absolute basis van je woning goed zit en door professionals is gebouwd. Terwijl wij bezig zijn met je ruwbouw, kan jij je al concentreren...

wind
Renovaties en verbouwingen

Renovaties en verbouwingen

Als aannemer en sleutel-op-de-deurbouwer heeft woningbouw geen geheimen meer voor Bouw-Advies. Ons vakmanschap, opgebouwd tijdens de afgelopen vijfendertig jaar, zetten we graag in voor jouw verbouwproject. Zowel voor grote als kleinere budgetten ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuws

Bezoek ons op Bouw en Reno

Bezoek ons op Bouw en Reno

Een strenger E-peil, de introductie van het S-peil... Een woning bouwen...

2
Bouw-Advies op regionale tv

Bouw-Advies op regionale tv

Rond de periode van Batibouw zijn alle mensen met (ver)bouwplannen op zoek...

2
Partnership Renson

Partnership Renson

Elke woning van Bouw-Advies wordt steeds tot in de puntjes afgewerkt. Hiervoor...

2

Partner

Renson

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97