Renovaties en verbouwingen

Als aannemer en sleutel-op-de-deurbouwer heeft woningbouw geen geheimen meer voor Bouw-Advies. Ons vakmanschap, opgebouwd tijdens de afgelopen vijfendertig jaar, zetten we graag in voor jouw verbouwproject. Zowel voor grote als kleinere budgetten ben je bij ons aan het juiste adres.

Renovaties

Heeft je woning een opknapbeurt nodig? Enkel de badkamer, de volledige boven- of benedenverdieping, een nieuwe keuken… Bouw-Advies renoveert (delen van) je huis zodat het opnieuw aan de huidige wet- en regelgevingen voldoet.

Of kocht je pas een nieuwe woning en plan je een renovatieproject omdat je de indeling of invulling van bepaalde kamers anders ziet? Wij luisteren graag naar jouw ideeën en zetten ze om in realiteit.

Verbouwingen

Wil je het iets grootser aanpakken en is de afbraak en heropbouw van bepaalde constructies een noodzaak? We gaan geen uitdaging uit de weg en begeleiden je bij de afbraak tot en met een volledig afgewerkt exemplaar. Ook voor BENOvaties (verbouwingen met hoge ambities op het vlak van energieprestaties) hebben we de juiste competenties in huis.

Binnen budget én de afgesproken termijn

Bespaar jezelf heel wat kopzorgen door je renovatie of verbouwing te laten leiden door een ervaren aannemer. Zo kan jij je richten op de leuke zaken zoals het interieur, terwijl Bouw-Advies alles voor jou in orde brengt. Naast de ervaring en het vakmanschap, heeft de samenwerking met een aannemer ook een belangrijk financieel voordeel. Wie met Bouw-Advies renoveert of verbouwt, heeft op voorhand een duidelijk beeld van de kosten en de looptijd van de werken. Geen ongewenste verrassingen tijdens de renovatiewerken!

Renovaties en verbouwingen

Ik ontvang graag meer info over deze bouwformule.

Contacteer ons