Sleutel-op-de-deur

Met de invoering van de epb-regelgeving, is het bouwen van een nieuwbouwwoning een pak complexer geworden. Maar daar hoef jij niet van wakker te liggen! Bouw-Advies verzorgt de bouw van jouw woning tot in de kleinste details. Want dat is volgens ons de essentie van de sleutel-op-de-deurformule. Wij behartigen de volledige bouw van jouw huis en leveren het volledig afgewerkt op. Binnen het vooropgestelde budget én de afgesproken termijn.

Zo moet jij je nergens zorgen over maken, maar blijf je wel nauw betrokken bij elke stap in het proces. Je kan er ook gerust in zijn dat we je huis exact zo bouwen als jij het wil. Het voldoet uiteraard aan de geldende normen en is voorzien van alle modern comfort. Welke bouwstijl je ook verkiest, na vijfendertig jaar sleutel-op-de-deur te bouwen, is Bouw-Advies van alle markten thuis. Van uiterst klassiek, tot hypermodern.

Advies: ons sleutelwoord

Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft is advies voor ons erg belangrijk. We focussen er op om jou tijdens het gehele bouwtraject te begeleiden en adviseren. Zo weet je precies hoe jouw woning is opgebouwd, welke technieken erin zitten en hoe energiezuinig ze is. Want we willen dat je er jarenlang van kan genieten. Daarom zorgen we ervoor dat jouw woning klaar is voor de toekomst. Van lage-energie, tot passief en bijna-energieneutraal. Bij Bouw-Advies ben je aan het juiste adres.

Koppel voor hun voordeur met sleutel

Wil je ook sleutel-op-de-deur bouwen? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97