Bouwstijlen

Hou je van een strakke, minimalistische stijl? Of draagt een klassieke fermette jouw voorkeur weg? Ongeacht de stijl die je verkiest, bij Bouw-Advies zit je goed voor de bouw van jouw sleutel-op-de-deur nieuwbouw. Met jouw ideeën en de jarenlange expertise van ons ontwerpteam komen we samen tot jouw droomwoning. Spring gerust eens binnen. Dan krijg je meteen een idee van onze service, familiale aanpak en variëteit aan bouwstijlen.

Hedendaagse woning

Hedendaags

In deze ideale combinatie van moderne en traditionele elementen is geen plaats voor tierelantijntjes. Wel voor een rechtlijnige vormgeving, grote raampartijen en een huiselijke inrichting. Door twee kleuren van bakstenen te gebruiken, krijgt de gevel meer cachet.

Klassieke woning

Klassiek

Elegant, rustiek, rijk gedetailleerd, … het zijn slechts enkele termen die de klassieke stijl typeren. We koppelen een warme uitstraling aan historische
elementen en zorgen voor symmetrie in de architectuur. Zo komen we tot een ontwerp dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Pastoriewoning

Pastorie

De pastoriestijl kenmerkt zich door zijn licht schrijnwerk, raamluiken en het gebruik van blauwe hardsteen. Vooral rond de voordeur, die centraal in de gevel is geplaatst. Onze pastoriewoningen garanderen je een authentieke en sfeervolle look.

Moderne woning

Modern

Hou je van open ruimtes die in elkaar
overlopen, vernieuwende materialen en een strakke vormgeving? Dan is de moderne bouwstijl helemaal jouw ding. Typisch voor deze stijl zijn de aandacht voor duurzaamheid, gesloten voorgevel en grote glaspartijen aan de achterzijde.

Piramidewoning

Piramide

Deze variant op de hedendaagse bouwstijl heeft één opvallende blikvanger: zijn piramidevormig dak. Een accent waar al heel wat klanten voor vielen.

Landelijke woning

Landelijk

Warmte en rustieke elementen zijn enkele kenmerken die de landelijke bouwstijl typeren. De strakkere afwerking biedt een alternatief voor de pastoriestijl, maar behoudt zijn charme door het gebruik van afgeronde poorten en deuren en houten bijgebouwen.