Energiezuinig wonen

In 2006 voerde de Europese Unie de EPB-regelgeving in om de CO2-uitstoot te verminderen. EPB is de afkorting van EnergiePrestatie en Binnenklimaat en gaat over het energetisch totaalplaatje van je woning. Denk maar aan isolatie, ventilatie, verwarming, luchtdichtheid, hernieuwbare energie… voorschotten en uitsluitend met vaste prijzen. Zo hoef jij niet te vrezen voor supplementen of onverwachte kosten.

Elke nieuwbouwwoning moet wettelijk gezien voldoen aan bepaalde EPB-eisen. Die worden steeds strenger. Waar je in 2016 een E-peil van 50 moet halen, bouwen we tegen 2021 enkel nog bijna-energieneutrale huizen. Als je bouwt met Bouw-Advies kan je er gerust in zijn dat jouw sleutel-op-de-deurwoning aan alle eisen voldoet. Al onze woningen zijn doorgedreven geïsoleerd en halen een maximum E-peil van 50. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het realiseren van BEN-woningen in alle bouwstijlen. Zonder dat je dat veel extra kost.

levenslang besparen

Wie investeert in een energiezuinig huis, draagt niet alleen zijn steentje bij aan ons milieu. Je zal het zeker ook merken in je portefeuille dankzij de lage energiefacturen. Bovendien betekent een laag E-peil ook een enorme meerwaarde voor jouw woning. Nu, en later.

Een energiezuinige thuis, vijf keer de juiste keuze:

  1. Een levenslange besparing op je energiefactuur
  2. Een optimaal comfort binnenshuis
  3. Jouw garantie op een hoge doorverkoopwaarde
  4. Volledig conform de wet
  5. Vriendelijk voor het milieu