Nog geen bouwgrond? Ook dan kan Bouw-Advies u verder helpen. Hieronder vindt u een overzicht van ons huidig aanbod van bouwgronden en onze lopende projecten.

De Maneschijn 8 - Kasterlee

Nieuwbouwwoning in pastoriestijl met 3 slaapkamers

Dit prachtig nieuwbouwproject is gelegen in een rustige straat iets buiten het centrum van Kasterlee (+/- 1,5km). De totale oppervlakte van het perceel bedraagt +/- 1200m² met een perceelbreedte van 20m en een diepte van +/- 60m.

De inkomhal biedt toegang tot een grote opengewerkte ruimte waarin keuken, eet-en zithoek gesitueerd zijn. Aansluitend aan de keuken is er een berging. De trap naar de 1ste verdieping komt uit in de nachthal met vide die aansluiting geeft tot de badkamer en 3 slaapkamers, waarvan één met dressing. Via een uitschuifbare trap heeft men toegang tot een zeer grote zolder. Mits een kleine ingreep in het ontwerp zou er ook een vaste trap naar de zolder geplaatst kunnen worden. De carport is afgewerkt met houten eiken balken en heeft plaats voor 2 auto's. De zijdeur van de carport leidt naar de berging.

Dit is een zeer interessante nieuwbouwwoning waarin alle opties m.b.t. ontwerp, indeling en gebruik van materialen vrij te bepalen zijn.

Voor meer informatie, bel gerust naar t0477 / 47 94 94 (Sophie Van Aelten)

Galgenberg, Kaggevinne-Diest

20 uniek gelegen bouwgronden voor open bebouwing, REEDS 4 VERKOCHT! Het perceel is gelegen op enkele minuten van het centrum van Diest, scholen, openbaar vervoer en winkels. Er is eveneens een vlotte verbinding met de op- en afritten van de autostrade E314. Inlichtingen over dit perceel? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nr.t0475 / 79 64 43

Bouwgronden verkaveling ‘Veldhoven’ te Kwaadmechelen

8 rustig gelegen bouwgronden voor open of half-open bebouwing in de Hollestraat te
Kwaadmechelen. Gelegen in een woonwijk vlakbij het centrum van Kwaadmechelen
met een vlotte verbinding naar de E314.

Indien gewenst met ontwerp van een nieuwbouwwoning volgens de huidige bouwvoorschriften, afwerking naar keuze.

Voor informatie contacteer ons op het nummer 013 29 00 97.

Bel ons gerust even op!