Aannemer renovatie Limburg

Ben je op zoek naar een aannemer die helpt bij de renovatie van je woning in Limburg? Reken dan op de betrouwbare service van Bouwbedrijf Bouw-Advies. We doen je verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten. Maak snel een afspraak voor het realiseren van de woning van je dromen.

Aannemer voor de renovatie van je woning in Limburg volgens jouw ideeën

Heb je een woning gekocht en wil je het volledig renoveren of hebben slechts enkele kamers een opknapbeurt nodig? Bouwbedrijf Bouw-Advies helpt je bij het uittekenen van de plannen en de realisatie. Als ervaren aannemer leiden we je renovatie in Limburg, zodat jij je tijd in andere zaken steekt, zoals de inrichting. We zorgen als aannemer ervoor dat je renovatieproject in Limburg voldoet aan alle huidige wet- en regelgeving. Daarnaast leveren we alles op binnen de afgesproken termijn en budget. Zo kom je niet voor verassingen te staan, heb je geen onverwachte kosten en weet je exact wanneer je kan verhuizen.

Reken op een energiezuinige verbouwing

Soms is het mogelijk dat een renovatie verandert in een verbouwing en ook daarvoor kan je bij onze aannemer terecht. Moet er een constructie afgebroken en weer opgebouwd worden? Geen nood, we gaan deze uitdaging aan en begeleiden je in het hele proces. Ook voor een verbouwing of renovatie volgens de BEN-normen, ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen indien je dat wenst voor een energieneutraal resultaat. Heb je nog vragen over renoveren en verbouwen? Of wil je een offerte voor jouw werken? Bel ons dan snel op 013 29 00 97.


Gratis documentatie

Meer weten over de sleutel-op-de-deurformules van Bouw-Advies, onze casco afwerking of onze werkwijze? Vraag dan hier onze gratis info aan.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Waarom voor ons kiezen?

Op ons kan je bouwen. Onze garanties:

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • In alle bouwstijlen thuis
  • Ontwerp op maat
Lees meer garanties2

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97