Bouwbedrijf Hasselt

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in de omgeving van Hasselt? Bouwbedrijf Bouw-Advies zorgt ervoor dat je bouwproject niet als een baksteen op je maag blijft liggen. Of je nu gaat voor een renovatie, verbouwing of nieuwbouw we zorgen ervoor dat alles binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd en binnen het vooropgestelde budget.

Bouwbedrijf voor alle bouwstijlen in Hasselt en omgeving

Droom je van een woning in pastoriestijl? Of droom je van een strakke en moderne woning? Wat jouw stijl en smaak ook is, ons ontwerpteam tekent je woning. Zij bouwden een jarenlange expertise op in de verschillende stijlen en helpen bij de realisatie van al je plannen. Ons bouwbedrijf zorgt voor jouw project in Hasselt en omgeving van de eerste tekening tot aan het moment dat je de sleutel in handen hebt. Hierbij begeleiden we je bij elke stap en zorgen we ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de verschillende werken.

Maak een afspraak voor jouw ontwerp

Ons bouwbedrijf zorgt ervoor dat jouw bouw-of verbouwproject in Hasselt of omgeving steeds voldoet aan alle regel- en wetgevingen. Zo weet je zeker dat je geen boetes krijgt en geniet van een energiezuinig resultaat. Bovendien is het ook mogelijk om bij ons te kiezen voor een energieneutraal resultaat. Ben je nieuwsgierig naar het ontwerp van onze architecten en wil je een antwoord op al je bouwvragen? Bel dan snel voor een afspraak in ons kantoor op het nummer 013 29 00 97.


Gratis documentatie

Meer weten over de sleutel-op-de-deurformules van Bouw-Advies, onze casco afwerking of onze werkwijze? Vraag dan hier onze gratis info aan.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Waarom voor ons kiezen?

Op ons kan je bouwen. Onze garanties:

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • In alle bouwstijlen thuis
  • Ontwerp op maat
Lees meer garanties2

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97