Bouwonderneming Limburg

Heb je bouwplannen en ben je nog op zoek naar een bouwonderneming in Limburg? Bouwbedrijf Bouw-Advies is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties. Alle werken gebeuren volgens de laatste regel- en wetgeving. Zo ben je zeker van een energiezuinig resultaat.

Bouwonderneming voor woningen in Limburg en de Kempen

Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies kan je terecht voor een sleutel-op-de-deuroplossing. Hierbij helpen we bij uw bouwproject van het ontwerp tot aan de effectieve oplevering. Hierbij zorgen we ervoor dat de afgesproken oplevertijd wordt gerespecteerd en dat alles gebeurt binnen jouw budget. Het lastenboek is bij onze bouwonderneming jouw garantie op kwaliteit en zekerheid voor jouw project in Limburg en de Kempen. Hierin zie je al de gebruikte producten en diensten met hun vaste prijs. Zo weet je op voorhand het kostenplaatje en sta je nooit voor verassingen.

Vraag naar uw ontwerp op maat

Ons ontwerpteam heeft ervaring met verschillende bouwstijlen. Zo weet je zeker dat we jouw droomproject waar kunnen maken. Daarnaast is het ook mogelijk om enkel de ruwbouw van je woning in Limburg of de Kempen door onze bouwonderneming te laten uitvoeren en vervolgens de afwerking zelf uit te voeren. Heb je vragen over het bouwplan? Of wil je graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel dan naar 013 29 00 97.


Gratis documentatie

Meer weten over de sleutel-op-de-deurformules van Bouw-Advies, onze casco afwerking of onze werkwijze? Vraag dan hier onze gratis info aan.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Waarom voor ons kiezen?

Op ons kan je bouwen. Onze garanties:

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • In alle bouwstijlen thuis
  • Ontwerp op maat
Lees meer garanties2

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97