Sleutel op de deur woningen prijzen

Ben je nieuwsgierig naar de prijzen voor het laten bouwen van sleutel  op de deur woningen? Op onze website vind je alvast enkele voorbeeldprijzen, die je een idee geven van de prijsklasse per woning. Het bouwen van een nieuwbouwwoning is steeds complexer geworden, onder andere door invoering van de epb-regelgeving. Dankzij de sleutel op de deur formule hoef jij daarvan niet wakker te liggen.

Sleutel op de deur formule: woningen laten bouwen voor lage prijzen

Bij de sleutel op de deur formule worden woningen gebouwd voor schappelijke prijzen zonder dat de opdrachtgevers daar zelf moeite voor hoeven te doen. De gehele bouw van de woningen wordt door het bouwbedrijf verzorgd. Bouwbedrijf Bouw-Advies werkt ook geregeld volgens deze formule. Wij bouwen je woning tot in de kleinste details en leveren het volledig afgewerkt op. Je kunt er vervolgens meteen intrekken. Hierbij houden wij altijd rekening met het budget en de termijn die we met je hebben afgesproken.

Betrokkenheid bij bouwproject

Wij kunnen ons goed voorstellen dat opdrachtgevers, ondanks dat ze woningen volgens de sleutel op de deur formule laten bouwen voor lage prijzen, toch betrokken willen blijven het bouwproject. Dat is mogelijk bij Bouwbedrijf Bouw-Advies. We houden je voortdurend op de hoogte van alle stappen in het bouwproces. Heb jij interesse in onze diensten? Neem dan snel contact met ons op via 013 29 00 97. Of bekijk onze realisaties zodat je een beeld krijgt van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Gratis documentatie

Meer weten over de sleutel-op-de-deurformules van Bouw-Advies, onze casco afwerking of onze werkwijze? Vraag dan hier onze gratis info aan.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Waarom voor ons kiezen?

Op ons kan je bouwen. Onze garanties:

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • In alle bouwstijlen thuis
  • Ontwerp op maat
Lees meer garanties2

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97