Kostprijs sleutel op de deur

Ben jij benieuwd naar de kostprijs van de sleutel op de deur formule? Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies garanderen we je dat deze altijd erg voordelig is. Wij werken met vaste prijzen, dus je krijgt ook nooit te maken met onverwachte kosten. Voor elke bouwstijl hanteren we diverse prijscategorieën. Voor iedere klant bestaat er dan ook een passend prijsniveau. Bekijk alvast onze prijsvoorbeelden op de site.

Voordelige kostprijs voor sleutel op de deur formule bij Bouwbedrijf Bouw-Advies

Wanneer wij volgens de sleutel op de deur formule werken, nemen wij je alle zorgen uit handen. Wij bouwen je huis volledig tot in de details en leveren het geheel afgewerkt op. Zodra wij klaar zijn, kan je er gelijk gaan wonen. Je hoeft zelf niets meer te doen. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Toch blijf je wel nauw betrokken bij de bouw. Wij houden je namelijk wel voortdurend op de hoogte van alle stappen in het bouwproces. Deze handige sleutel op de deur formule kunnen wij voor je toepassen voor een zeer voordelige kostprijs. Deze zetten wij vooraf al vast, zodat je niet hoeft te vrezen voor onverwachte kosten.

Laat je Ontwerp op maat maken

Wij leveren geen kant-en-klare typewoningen af, maar maken voor iedere klant weer een uniek en individueel ontwerp. Zo ben jij er zeker van dat je straks in het huis van je dromen kunt wonen. Als je meer informatie wilt over onze sleutel op de deur formule of de kostprijs ervan, kun je het best even bellen. Je kunt ons bereiken via 013 29 00 97.

Gratis documentatie

Meer weten over de sleutel-op-de-deurformules van Bouw-Advies, onze casco afwerking of onze werkwijze? Vraag dan hier onze gratis info aan.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Waarom voor ons kiezen?

Op ons kan je bouwen. Onze garanties:

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • In alle bouwstijlen thuis
  • Ontwerp op maat
Lees meer garanties2

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97