Nieuwbouw Limburg

Wil jij graag nieuwbouw laten bouwen in Limburg? Schakel dan Bouwbedrijf Bouw-Advies in. Bij ons profiteer je van meerdere voordelen. Ten eerste kun je bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak. Wij maken voor jou een ontwerp op maat waarbij alle bouwstijlen mogelijk zijn. Daarnaast betaal je bij ons altijd een vaste prijs. Je krijgt dus nooit te maken met onverwachte kosten achteraf.

Nieuwbouw in Limburg: kies voor sleutel-op-de-deurformule of casco/ruwbouw

Je kunt bij ons voor verschillende bouwmethodes kiezen, als je ons nieuwbouw laat bouwen in Limburg. Ten eerste werken wij met de sleutel-op-de-deurformule. Dit is ideaal als jij eigenlijk helemaal geen zin hebt om te bouwen. Wij behartigen namelijk de volledige bouw van jouw huis en leveren het geheel afgewerkt aan je op. Hierbij houden wij te allen tijde het vooropgestelde budget en de afgesproken termijn in de gaten. Als jij je juist wel wilt mengen met de bouw, is casco/ruwbouw beter voor je. Je kunt je dan richten op de inrichting, terwijl wij de ruwbouw op ons nemen.

Vaste prijzen

Wij werken uitsluitend met vaste prijzen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je achteraf ineens meer moet betalen als je ons nieuwbouw laat bouwen in Limburg. Als je nog vragen hebt over onze prijzen, kun je contact met ons opnemen via 013 29 00 97.


Gratis documentatie

Meer weten over de sleutel-op-de-deurformules van Bouw-Advies, onze casco afwerking of onze werkwijze? Vraag dan hier onze gratis info aan.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Waarom voor ons kiezen?

Op ons kan je bouwen. Onze garanties:

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • In alle bouwstijlen thuis
  • Ontwerp op maat
Lees meer garanties2

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97