Sleutel op de deur Antwerpen

Steeds meer mensen kiezen voor de sleutel op de deur formule als ze een huis gaan bouwen in Antwerpen. Bouwen op deze manier zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bouwbedrijf Bouw-Advies biedt ook de mogelijkheid tot sleutel op de deur bouwen. Laat de bouw van je huis aan ons over en je bent verzekerd van goede service en uitstekende kwaliteit.

Kies voor de sleutel op de deur formule voor het bouwen van een huis in Antwerpen

Het bouwen van een nieuwbouwwoning is vrij complex, zeker sinds invoering van de epb-regelgeving. Als jij hier allemaal geen zin in hebt, kun je de volledige bouw van je nieuwe woning overlaten aan Bouwbedrijf Bouw-Advies. Dit noemen we de sleutel op de deur formule. Wij verzorgen de bouw van je woning tot in de kleinste details en leveren je huis geheel afgewerkt op. Als jij je huis in Antwerpen door ons laat bouwen volgens de sleutel op de deur formule hoef jij je werkelijk nergens zorgen over te maken.

Contact opnemen

Als je meer wilt weten over de sleutel op de deur formule of als u wilt dat wij voor u een nieuwbouwwoning in Antwerpen gaan bouwen, kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 013 29 00 97. Het is ook mogelijk eerst al wat realisaties van ons te bekijken om een idee te krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Gratis documentatie

Meer weten over de sleutel-op-de-deurformules van Bouw-Advies, onze casco afwerking of onze werkwijze? Vraag dan hier onze gratis info aan.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Waarom voor ons kiezen?

Op ons kan je bouwen. Onze garanties:

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • In alle bouwstijlen thuis
  • Ontwerp op maat
Lees meer garanties2

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97