Sleutel op de deur prijs

Als jij kiest voor de sleutel op de deur formule van Bouwbedrijf Bouw-Advies kun je rekenen op een voordelige vaste prijs. Wij rekenen nooit nog onverwachte kosten achteraf. Naast voordelige en vaste prijzen kun je bij ons ook rekenen op een persoonlijke aanpak, een individueel ontwerp en een onberispelijke uitvoering.

Sleutel op de deur formule voor vaste prijs

Wat houdt de sleutel op de deur formule nu eigenlijk precies in? Het betekent dat wij de bouw van jouw woning in z’n geheel voor onze rekening nemen. Jij hoeft je zelf nergens zorgen over te maken. Wij behartigen de volledige bouw van jouw toekomstige huis en leveren het volledig afgewerkt op. Dit doen wij allemaal binnen het vooropgestelde budget en de afgesproken termijn. Tijdens het bouwproces houden we je voortdurend op de hoogte. Je blijft dus wel nauw betrokken bij elke stap in het bouwproces.

Energiezuinig bouwen

Niet alleen de prijs van het bouwen volgens de sleutel op de deur prijs is laag. Wij zorgen er ook voor dat je weinig energiekosten betaalt, door energiezuinig te bouwen. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden voor energiezuinig bouwen. Neem voor meer informatie contact met ons op via 013 29 00 97. Wij vertellen je graag meer over onze diensten.

Gratis documentatie

Meer weten over de sleutel-op-de-deurformules van Bouw-Advies, onze casco afwerking of onze werkwijze? Vraag dan hier onze gratis info aan.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Waarom voor ons kiezen?

Op ons kan je bouwen. Onze garanties:

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • In alle bouwstijlen thuis
  • Ontwerp op maat
Lees meer garanties2

Vragen of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons.

Bel ons op 013 29 00 97